Cenik

Napisal Promi. Posted in Informations

OPOMBA! Aktivni (registrirani) člani imajo brezplačne naslednje zadeve na tej strani:

Uporabniški profil, vnos slik, objavo video prispevkov, vnos info vsebine, povezovanje s prijatelji, ustvarjanje dogodkov, ustvarjanje skupin, ustvarjanje razprav in 10 brezplačnih točk dobroimetja za objavo malih oglasov. Vsi ostali oglasi so plačljivi vključno z objavo grafičnih ali video pasic (bannerjev) po ceniku na strani. Po potrebi lahko ustvarite dva ločena profila, eden za privatno osebo, drugi za podjetje, s.p., društvo ali zavod.

 Objave v oglaševalskem članstvu, oglasni paketi:

* Brezplačni paket: 0.00 EUR/ leto , 3 oglasi, trajanje 365 dni na posamezni oglas, brezplačno dodajanje ali podaljševanje oglasov v času trajanja paketa. Ta paket traja 365 dni in ga je nato potrebno podaljšati.

* Plačljivi paket 1: 8.00 EUR + DDV/ leto, 30 točk dobroimetja (okoli 30 oglasov, odvisno od poljubnega promo doplačila), trajanje 365 dni na posamezni oglas, brezplačno dodajanje ali podaljševanje oglasov v času trajanja paketa. Ta paket traja 365 dni in ga je nato potrebno podaljšati.

* Plačljivi paket 2: 15.00 EUR + DDV/ leto, 90 točk dobroimetja (okoli 50 oglasi, odvisno od poljubnega promo doplačila), trajanje 365 dni na posamezni oglas, brezplačno dodajanje ali podaljševanje oglasov v času trajanja paketa. Ta paket traja 365 dni in ga je nato potrebno podaljšati.

* Plačljivi paket 3: 35.00 EUR + DDV/ leto, 200 točk dobroimetja (okoli 150 oglasov, odvisno od poljubnega promo doplačila), trajanje 365 dni na posamezni oglas, brezplačno dodajanje ali podaljševanje oglasov v času trajanja paketa. Ta paket traja 365 dni in ga je nato potrebno podaljšati.

* Poljubna doplačila za izpostavitve: Po želji lahko iz dobroimetja doplačate (za različno trajanje po posameznem oglasu) 3 vrste poudarjenih izpostavitev na posamezni oglas:

- vedno na vrh vseh oglasov

- v obarvani okvir

- v top priljubljeno pozicijo

* Število oglasov po dogovoru: V kolikor potrebujete večje število oglasov kot jih maksimalno vsebuje vše izbrani paket, jih lahko po želji dokupite ne glede na količino, cena pa znaša 1.00 EUR + DDV za vsak posamezen dodaten oglas. Individualen dokup je možen za katerikoli paket in ne glede na tip člana, fizična ali pravna oseba, s.p., podjetje, društvo itd.

Objavljanje grafičnih oglasov: Za tovrstno oglaševanje je potreben predhoden kontakt po e-mail obrazcu ali telefonu z administracijo.

  • 1 objava za 1 posamezno pasico 10 EUR + DDV / mesec
  • Izdelava posamezne pasice 15.00 EUR + DDV (v kolikor že nimate izdelane svoje)
  • Možne dimenzije 300 x 250, 468 x 60, 728 x 90, 160 x 600 , 960 x 250 px
  • Možni formati: jpg, jpeg, png, gif, html koda

Pasice posredniških oglaševalcev: Ponudbe na naš e - mail obrazec ali po telefonu. Objavljanje prispevkov: Za tovrstno oglaševanje je potreben predhoden kontakt po e-mail obrazcu ali telefonu z administracijo.

  • Posamezni prispevek (blog) 10.00 EUR + DDV, čas trajanja do preklica. Pošljite gradivo, vstavijo naši tehniki. (Ne podpira slik, temveč samo tekst). Tu je možno objaviti kakršenkoli tekst v smislu promocije, obvestila, zanimivosti ali novic.

DDV: Cene so oblikovane tako, da bo na končnem računu / predračunu dodana DDV vredost k objavljeni ceni za storitve na musicinfo.si. Za razmerje DDV glede na objavljene cene v malih oglasih je info na strani objaviteljev.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Oglasi 1

Oglasi 2

Oglasi 3